Stijlvolle kwaliteit

kanteldeurenU treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke Berry-deur van Hörmann is 50 jaar knowhow in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt.

In de brede waaier aan motieven vindt u zeker de deur die perfect bij uw woning past. Kies in alle rust de deur van uw dromen met de huis- en garagedeurconfigurator: het motief, het decor, de kleur. U beschikt over alle mogelijkheden.

Daar kunt u van op aan

daarkuntuvanopaan
Een voorbeeld van de hoge mate aan veiligheid bij de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen boven de hefarmen. Ze bedekken de gevarenzone volledig en verminderen zo het gevaar op ongewild knellen of inklemmen. Enkel de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijk hoge veiligheidsnorm.

Veelvuldig beveiligd

veelvuldigbeveiligd
Het meervoudige veersysteem beveiligt de deur betrouwbaar tegen het neervallen. Mocht één van de veren breken, dan beveiligen de overige, intacte veren de deur. De afstand tussen de veerwindingen is hierbij zo minimaal dat ook kindervingertjes er praktisch niet tussen gekneld kunnen geraken.

Comfortabel gesloten

comfortabelgesloten
De speciaal gevormde hefarm drukt de deur bij het sluiten nauw tegen het kozijn en de deur sluit vanzelf. Zo blijft er geen spleet tussen de deur en het frame. De deur is rondom volledig gesloten.

Betere inbraakbeveiliging

betereinbraakbeveiliging
De unieke draaigrendel van de Hörmann kanteldeuren bevestigt de deurbladhoeken aan het frame en sluit zo veel veiliger dan gewone stangenvergrendelingen. Op die manier is het praktisch onmogelijk om de deur op te tillen. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de deur bovendien ook naar boven toe vergrendelen.

Individueel bedieningscomfort

individueelbedieningscomfortOm uw automatische kanteldeur op elk moment gemakkelijk en eenvoudig te kunnen bedienen, biedt Hörmann u voor alle inbouwsituaties de passende mobiele en vaste kwaliteitstoebehoren. Van de micro-handzender via de codeschakelaar en de vingerscanner tot speciale oplossingen zoals de noodaccu.

Kijk hier voor de folder.