Heroal rolluiken

heroal_rolluikenRolluiken bevinden zich in weer en wind buiten. Daarom zijn zij steeds aan alle denkbare weer- en milieu invloeden blootgesteld.

De heroal rolluiken met Speciaal- en E-lamellen zijn ook tegen deze invloeden bestand. Zij worden met een hoogwaardige dikke lak op basis van een niet mat wordende harsmethode volgens een speciaal procedé tweemaal behandeld. Iedere laag wordt daarbij apart gemoffeld. Ten opzichte van traditionele lakmethoden heeft deze werkwijze bijzondere voordelen, zoals:

  • een duidelijk betere slijtvastheid
  • een dikkere laklaag
  • betere bescherming tegen corrosie
  • het beste bestand tegen UV-straling.

Deze verbeteringen verhogen duidelijk de levensduur van de gelakte rolluiken.

Het fraaie oppervlak, in vele kleuren verkrijgbaar, laat zich in iedere gevel harmonisch inpassen. Een heroal rolluik helpt U tot 40% te besparen op uw stookkosten. Het beschermt u tegen straatlawaai, wat het wooncomfort van uw huis zeker ten goede komt. U houdt ongewenst bezoek buiten de deur door de bijzondere stabiliteit van het heroal aluminium rolluik. Ook bieden zij u bescherming tegen vandalisme. Door de traploze bediening van het heroal rolluik kunt U zelf de lichtinval regelen en Uw interieur beschermen tegen zonnestralen. Met het heroal rolluik kunt U van de dag een nacht maken. Een heroal rolluik laat zich door zijn kleurrijke en technische verscheidenheid in iedere architektonische stijl inpassen. Uw huis wordt direkt meer waard.