B25De Brustor B-25 elite is een volledig gesloten cassette scherm, gebaseerd op de originele B-25 en is uitermate geschikt voor grotere uitvallen.

Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van 71 mm hoog met 4 kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat.

Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de B-25 Elite een elegante afwerking.

Tot windkracht 6

De B-25 Prestige is dé nieuwste topversie in het B-25 gamma.b25prestige Standaard is dit scherm uitgerust met nieuw ontwikkelde windklasse 3 armen (tot 6 beaufort!). Deze nieuwe armen met 4 kabels beantwoorden aan de hoogste Europese normen (CE). Ter hoogte van de elleboog heeft elke prestige arm een ingebouwde Led verlichting, waardoor je ook ‘s avonds van je scherm kunt genieten. Tenslotte kan je het scherm en de verlichting eenvoudig bedienen met een afstandsbediening. De B-25 Prestige is beschikbaar in wit of crème tot een breedte van 14m en met een uitval van 3 of 3m50. Alle andere Ral kleuren zijn in optie verkrijgbaar en er is keuze uit een collectie van honderden hoogwaardige Acryl doeken.

B27

B27De B-27 en B-29 zijn stijlvolle varianten op de B-25 met elk hun specifieke toepassingen.

De B-27 is rechthoekig van vorm en is een door architecten gegeerde oplossing voor moderne woningen en projecten. De B-27 kan ook in de gevel ingebouwd worden.

B29

De B-29 daarentegen is een knikarmscherm met dubbele uitval en uniek omdat hij volledig in een gesloten cassette past. Het scherm is de ideale oplossing tegen de laagstaande zon, voor balkons, of wanneer een naar buitendraaiende deur een normale doekhelling belemmert.