Sectionaaldeuren passen overal en zijn plaatsbesparend

horrmann_sectionaldeurenHet zijn de talrijke details, die een sectionaaldeur onderscheiden. Alles samen genomen geniet u dagelijks van de praktische voordelen: u rijdt gemakkelijker uw garage in en u heeft meer ruimte in en voor de garage. Gun uzelf dit comfort.

Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructie principe beschikt u over een maximale ruimte voor het parkeren van de wagen in en voor de garage.

Door de extra doorrij breedte kunt veel gemakkelijker naar binnen en naar buiten rijden. Een beslissend voordeel bij grote personenwagens, bestel- en terreinwagens.

Drie paneeldiktes, één kwaliteit

Hörmann stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in drie paneeldiktes, afgestemd op uw individuele behoeften.

Enkelwandige LTE-sectionaaldeuren zijn de gunstigste variant, ideaal voor vrijstaande garages, die geen warmteisolatie behoeven.

Dubbelwandige EPU-sectionaaldeuren met hun goede warmte-isolatie zijn de oplossing, wanneer uw garage rechtstreeks bij het huis aansluit of als er een directe toegang van de garage naar woning aanwezig is.

Dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren bieden de beste isolatie. Aan te bevelen indien u de garage ook als hobbyruimte gebruikt of als u uw energiekosten wilt verlagen. Bovendien zorgen de 42 mm dikke panelen voor nog meer stabiliteit en een geruisarme deurloop.

 
Weerbestendige duurzame bescherming door verzinkt staal voorzien van een hoogwaardige polyestergrondverf.
lte40-enkelwandigepu40 lpu40
LTE 40
enkelwandig
EPU 40
dubbelwandig
42/20 mm dik
LPU 40
dubbelwandig
42 mm dik
Drie aantrekkelijke oppervlakken met talrijke kleurmogelijkheden

Kies tussen drie aantrekkelijke en weerbestendige oppervlakken bij de stalen sectionaaldeuren: Woodgrain, Silkgrain of Micrograin.

De oppervlakken zijn optimaal beschermd tegen roest, regen druipt parelend af en de door milieuverontreiniging veroorzaakte grauwe waas wordt verregaand verhinderd.

Hörmann stalen sectionaaldeuren en zijdeuren met Woodgrain-, Silkgrain- en Micrograin oppervlak verkrijgt u standaard in een uiterst gunstig verkeerswit, in 15 voorkeurkleuren met dezelfde prijs en in ongeveer 200 RAL-kleuren.

Zes decors voor een harmonische deuruitvoering

Het Decograin-oppervlak verkrijgt u in vijf houtdecorvarianten: Light Oak, Golden Oak, Dark Oak, Night Oak, Rosewood en in het edel uitziende Titan Metallic. Dit decor in donker antraciet past uitstekend bij de Hörmann voordeuren in de kleur CH 703.

Kijk hier voor de folder.