Top 3 meest populaire zonweringen

Top 3 meest populaire zonweringen

Het hebben van een zonwering op uw terras biedt in vele opzichten bescherming. Het biedt immers bescherming tegen: UV-straling, hinderlijke zonnestraling en verkleuring van uw meubels. Er zijn verschillende manieren om een bescherming hiervoor te creëren. Wij beschrijven hieronder slechts enkele:

Screens

Deze duurzame vorm van zonwering is toepasbaar in diverse situaties. Screens beschermen het interieur tegen de zon, houdt warmte buiten en voorkomt hinderlijke schittering. Bij gebruik van screens behoudt u overdag goed zicht naar buiten, maar wordt de inkijk naar binnen belemmerd.

Markiezen

Markiezen zorgen voor een sfeervolle en een karakteristieken uitstraling. Onze markiezen kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Als een zonnescherm is een markies zeer geschikt. Dankzij de gesloten zijkanten heeft u op geen enkele wijze last dat de zon uw woning in schijnt.

Knikarmscherm

Een veel voorkomende vorm van buitenzonwering is de knikarmscherm. Met een knikarmscherm kunt u een ruim oppervlakte van schaduw voorzien om zo een goede verkoeling te realiseren. Echter behoudt u hierbij wel de vrije doorloop. Om die reden wordt toepassing van een knikarmscherm als zeer prettig ervaren.

Wilt u meer weten hierover of heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor zonwering? Bel dan naar 036 – 530 38 52.